Tuesday, 6 March 2012

Blog review

Sweetlilcraft Collections
 saja nak share my friend nya blog, ni dia punya header cute kan...nak tau dia la idola saya, hasil krafnya mmg cantik sangaaattt!!! bila sy tgk hasil kraft dia terus berminat nak buat kraft dan terhasil lah blog saya yg tak seberapa dan tak setanding kerja tangan SLC nie.

"cetengok" ni hasil handmade ibu yg lemah lembut orangnyer ni..



Actually byk tau handmade SLC nie tak leh nak copy coz line internet ada problem mmmm tension betoi laaa...jd sapa2 yg nak ke blog dia ni link SLC

2 comments:

  1. :) sama2 Ayu...tanda penghargaan kat ayu sudi share ilmu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...