Wednesday, 26 October 2011

Posted by Picasa

felt craft



item- item ni pun untuk gift juga....untuk follower saya yg pertama....jeng jeng jeng.....

felt craft





this all items is not for sale!!!! ni untuk pembeli bertuah yang memberi sokongan hasil kraft saya :)) 
items ni saya beli dr crafter yg berpengalaman ...

cosmetic pouch


Posted by Picasa

cosmetic pouch



cosmetic pouch ni beralas span dan lining flannel tau...then saya tambah aksesorinya dengan bunga felt...untuk pembeli pertama akan dapat free gift dari saya love felt tu la....

Tuesday, 18 October 2011

Monday, 17 October 2011

projek baru....

 Hari Ahad lah hr yg boleh nak beli brg2 menjahit...separuh hr gi survey...jalan punya jalan masuk kedai Singer...terasa macam nak beli mesin jahit tepi...then husband ckp tunggu BONUS masuk laaaa... tak pe sabar!sabar!..Then pukul 12 tgh hari baru sampai rumah...rehat sekejap after Asar br la bermula projek br...
 - projek membuat barut baby & set sarung bantal baby....
 semalam pukul 1 baru tidor coz dok menjahit set sarung bantal baby beralaskan span...ajak hubby temankan...thanx hubby...tu pun br separuh siap...Insyaallah kalau tak dak aral hr ni siaplah sarung tu...then saya akan uploadkan kat blog ni...fabric saya guna fabric flannel pink colour...

Friday, 14 October 2011

mama handmade collection: Assalamualaikum....

mama handmade collection: Assalamualaikum....: Selamat datang dan terima kasih kepada yang sudi melawat blog saya yg baru ni... saya masih baru lg dlm bidang create blog ni...sudi-sudi l...

Assalamualaikum....

Selamat datang dan terima kasih kepada yang sudi melawat blog saya yg baru ni...
saya masih baru lg dlm bidang create blog ni...sudi-sudi lah menjamu mata melihat hasil jahitan saya sendiri...Actually saya bermula dengan suka-suka jer..lama-lama jadi hobi plak nak menjahit...
untuk sebarang tempahan atau pertanyaan boleh emaikan kepada saya di nicemama81@gmail.com...
picture saya baru nak upload...
lastly have a nice day.... :))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...