Sunday, 26 February 2012

pillow set

salam semua...
akhirnya siap jgk set pillow order from Pn Ayu 




bantal tidoq dan bantal pelok wisya ...elvina pya sabaq nuh...masih dlm proses hehehe...

Blog Review

haiiii...salam sayang untuk semua yg menjenguk blog saya ni...
oleh kerana ada masa ptg ni sy habiskan blog review sy yg ke3 iaitu blog http://itsacrafttime.blogspot.com/
it's a craft time

ni header bognyer...simple but nice kan kan...
hasil review nyer SNF ni ade butang menarik tau tgk  link ni....



lg craft yg sy suka brooch2 yg chumel sangat!!!taraaaaaa....



ni plak brooch cartoon cute tak?..



kalau sesape yg berminat leh ler ker blognyer yer http://itsacrafttime.blogspot.com/..


Blog Review

Salam untuk semua ,
minggu ni mama sempat buat blog review yg ke2 dr blog Camie Carie Craft http://camiecariecraft.blogspot.com ...ni la header nye...cantik kan very sweet gitu....i like tau... 

Camie Carie Craft
kat CCC ni ade bookmarks cute kan...bookmark stick...


then ade topper ...bdk sekolah mesti suka ni..haaaaa tgk2 kat bwh ni cute jer itik ni...pink colour lagi...


CCC juga ader jual brooch dan hp charm tau....rajin2 la jgk ke bog CCC ni..


Ni la hasil kraft CCC yg cute mute ni...ni bog CCC click sini .

roses brooch



ni dia order from my friends...roses brooch...ader lg order yg masih dlm list tak sempat nk bt sibuk ngan si "tecik" ni....tunggu dia tidor br la boleh menjalankan kerja2 menjahit ni...

Sunday, 19 February 2012

BLOG REVIEW

Salam semua,


setelah lama tak 'mengupdate' blog..hr ni ada peluang jap nak buat blog review yg pertama...blog kak Sue Anuar (http://chummycraft.blogspot.com/) ...geram tgk blog2 otai2 craft ni...semua yg dihasilkan semua cantik2 belaka...saya teringin nak buat mcm2 jenis tp tak sempat dgn masa..ni antara yg saya suka 



warna hijau & red bird :)


kreatifkan...sapa2 yg berminat leh ke blog ini...


ni jgk antara produk Chummy Craft (CC):






 selain dr bt craft CC ni ader supply brg2 craft gak yer...sila2 jenguk2...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...